Oláh Gergő ezt még a döntő előtt mondta, de érdekes

Oláh Gergő szerint mindenképp előny számukra az, hogy a nézők ismerték már őket korábbi tévés tehetségkutatókból, ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy az is tetszik nekik, amit A Dalszínpadán nyújtanak.

"Bízom a szavazatokban, de nem garantált, hogy akik szerettek az X-Faktor-ban, azok most is így gondolják.A Dal másról szól, itt meg tudom mutatni az új stílusom, az új dalom, a tét is egész más. Az RTL Klub tehetségkutatója megváltoztatta az életem, most az országot képviselném. Nagy dolgok, de különbözőek"
– mesélt az Origónak.

Megható előadások x-faktorosoktól
Jó visszajelzéseket kapott a zsűritől és a nézőktől, külföldről is megdicsérték, így reménykedik abban, hogy az esélyesek közt szerepel. "Ha a legjobb négyben lennék, már az csodás lenne, de a célom az Eurovízióra való kijutás. Ha nem nyerem meg A Dal-t, akkor is fogok nemzetközi vizekre evezni, ez az új stílus megállná a helyét a határon túl is. Ebben kikértem Geszti Péter tanácsát,ő javasolta, hogy ha már vissza mertem nyúlni az autentikus cigányzenéhez, akkor azt mutassam is meg a világnak."

Gergő végül a legjobb négyben végzett a versenyben, amit Freddie nyert.