Lapszemle: Megvan az X-faktor győztese és vesztesei

Ez nem spoiler, csak jóslat. - írja a hvg.hu.

Ricsi bácsi az ország legjobb tanítóbácsija is lehetne két év múlva. De esélyes, hogy más irányt vesz az élete miután négy könnyáztatta igent kapott az X-faktor mentoraitól. Innen fogva pedig egyenes az út.

Szerepel majd azon a válogatáslemezen, ami a Cowell-masinéria  alapján október végétől, de legkésőbb november közepétől - a karácsonyi szezonra időzítve - már biztos kapható lesz a boltokban, aztán a döntőben ott áll majd kézen fogva egy másik énekessel, 2014. második legjobb férfi, vagy legjobb női hangjával. És miután kimondják a nevét, mindenki sír majd. Mert Ricsi bácsi, egyébként Szabó Richárd 22 éves kistanár nagyon jól énekel. És nem csak a hangja jó, de tiszta lelkű és nagyszívű és kedves is. Egy csoda.

Kiadványok, akciók, érdekességek.
A csodát pedig szereti a kereskedelmi tévé, olyannyira, hogy nagyon gyorsan ki is csinálja. Majd lesz egy stylist, aki az épp akutális, tucatdivatba csomagolja, lesznek lányok, akik szerelmes leveleket küldözgetnek neki, őt akarják majd férjüknek és gyerekeik apjának.

A Blikktől majd elmennek a családhoz, megtudjuk miben halt meg nagymamája 2010-ben, az RTL Klub pedig küld egy stábot az osztályába és lefilmezi, hogyan tanít. Csüngenek rajta a gyerekek, az igazgatónő pedig lelkendezik, hogy milyen csodálatos, hogy Ricsi bácsi náluk kezdte el karrierjét. Nem a tanárit, az énekesit.

Klikk a teljes cikkért.