Botrány az X-faktor 2014 válogatón - ordított a versenyző

Mivel a mentorok vérig sértették azzal, hogy nem engedték végigjátszani művét, durva szavakkal esett Tóth Gabinak egy versenyző. Hörcher László tavaly gitárt tört a színpadon, idén az énekesnőt fenyegette meg.

Hogy évről évre furcsábbnál furcsább alakok próbálnak szerencsét az X-Faktor színpadán, azon már nem lepődik meg senki. De hogy valaki úgy megsértse a mentorokat, hogy azok a színpadra is felrohanjanak, illetve papírjaikat maguk elé hajítva keljenek ki magukból, az egy­általán nem megszokott. Pedig ez történt az X-Faktor azon adásának felvételén, amelyet majd szombat este láthatnak a nézők.

A sokat látott mentorokat az extravagáns performance-airól ismert Hörcher László festőművész-zenész borította ki, aki magát a „metroszexmetál” és a nukleáris realista festészet egyszemélyes feltalálójának tartja. A férfi tavaly gitárt tört a színpadon, Tóth Gabival már akkor is összeveszett.- írja a Bors.

Gabi már tavaly is kiborult

A szombati adás előzete­sében pedig az látható, hogy előbb a földhöz csapja mé­regdrága mikrofonját, majd üvöltve szidalmazza az egyetlen mentornőt.

Tóth Gabi, neked az a szerencséd, hogy nem vagyok a faterod, mert akkor egy egész arzenálra való gitárt vernék szét a hátadon – ordítja László, akinek szavai nemhogy nőként, de mentorként is igen rosszul érintették Gabit.

Még az általában higgadt Szikora Róbert is védelmére kelt, aki az előzetes szerint feldúltan rohant fel a színpadra a férfihoz. Hogy mi lesz a vita vége, azt egyelőre nem lehet tudni,

Kiadványok, akciók, érdekességek.
Hörcher László szerint azonban éppen az volt felháborító, ahogy a mentorok viselkedtek vele. A versenyző szerint Gabi a tavalyi botrány óta pikkel rá, ezért akarta megalázni. – Gabi már tavaly is kiborult, amikor összetörtem a gitárt a színpadon, pedig a Kiss és a Venom is tör gitárokat minden fellépésén. Majd azok is pont Gabitól fognak engedélyt kérni? A szakmai méltóságomban aláztak meg – vélte a festőművész, aki arra képére a legbüszkébb, melyen egy denevér közösül egy koponyával.

Hogy mit reagált Szikora Róbert az kiderül a teljes cikkből - klikk.