X-faktor 2013 - Bytheway: Bohemian Rhapsody

A Bytheway második körben is negyedikként lépett színpadra.

Tovább folytatódik az X-Faktor őrület. Ezen a hétvégén már csak Krasznai Tünde, Danics Dóra, a ByTheWay, és Csordás Ákos léphet színpadra.

A tét nem kicsi, ugyanis már csak egy lépés választja el a 4 versenyzőt, hogy a TOP 3-as döntőbe jusson.

A Bytheway Ákos Ilyenek voltunk dalát adta elő.

Geszti Péter szerint nagyon jó volt a csapatmunka, de az egyéni teljesítményekre jobban oda kell figyelni, szívvel hallgatni nagyon jó a fiúkat, mert nekik is óriási szívük van. Nagy merészség volt részükről bevállalni ezt a dalt, de nem vallottak vele szégyent. Tóth Gabi személyesre fordította a szót, mivel ő is énekelte már ezt a dalt, tudja, hogy mennyire nehéz és bonyolult.

Az, hogy ez ilyen tisztán, ilyen pontosan tudott megszólalni, csodálatos volt, és mindenkit arra biztatott, hogy csinálják a fiúk után. Alföldi Róbert számára ebben a produkcióban ezúttal több volt a mutatvány, mint a zenei teljesítmény, amire Szikora Robi úgy reagált, hogy mentortársa nyilván most hallotta először ezt a dalt.

A srácok mentora azt mondta, hogy amikor megtudta, hogy mentor lesz az X-Faktorban, elhatározta, hogy elénekelteti majd versenyzőivel a legszebb zenei darabokat. Örül neki, hogy a ByTheWay ezt ilyen kiválóan megoldotta, és hogy hallhatta őket.

Bővebb ITT: 
X-faktor 2013 - zajlik a 9. élő show