Izgalom a tetőfokon, kezdetét vette a 7. Döntés!

Egy fantasztikus estén vannak túl a versenyzők, mindenki kirobbanó formában volt a szombati, mentorok éjszakáján. De ma este is el kell búcsúznunk valakitől.

A mentorokat Lilu arról kérdezte, hogy szerintük minek köszönhető, hogy szombat este minden versenyző ilyen remek teljesítményt nyújtott.

Geszti Péter azt mondta, Tünde múlt heti párbaja egy figyelmezetés volt számukra, hogy még keményebben kell dolgozni. Dóra pedig egy tudatos, jó erőben lévő, nagyszerű pályán mozgó énekesnő, aki kitűzte maga elé a célt, ami el akar élni. Ő pedig maximálisan támogatja ebben. Szikora Róbert szerint csapata nagyon jól teljesített szombaton is, a múltkori nagy pofontól teljesen észhez tértek, szerintük esélyesek arra, hogy egészen a végéig meneteljenek. Alföldi Róbert végtelenül hisz a munkában. Ahogy telik az idő, egyre többet dolgoznak, egyre jobban megismerik egymást és Lili is magát.

Tóth Gabi azt mondta, hogy Ákos és Ádám is párbajozott már, ezért mindketten tudják, hogy minden dalba egy kicsit bele kell halni. -írta az rtlklub.hu.