X-Faktor 2010 első döntő: Takács Nikolas - Crazy (Gnarls Barkley)

Takács Nikolas az X-Faktor első döntőjében Gnarls Barkley Crazy című dalát adta elő.

Takács Nikolas Nyolcévesen megnyerte a Pop Aréna nevű tehetségkutató versenyt.

A Pozsonyi Állami Konzervatóriumban végzett hegedű és klasszikus ének szakon, majd a Kőbányai Zenei Stúdióban dzsesszének szakon tanult. 2005-ben költözött Budapestre.

19 évesen Jávori Vilmos Jávori Jazz Machine nevű együttesében működött közre, dolgozott Babos Gyulával, Tony Lakatossal, Emilióval, Charlie-val, Solti Jánossal, Csík Gusztávval, és egy alkalommal már duettet énekelt Kovács Katival.

2010-ben jelentkezett a magyar X-faktorba ahol a közönséget a Hallelujah című számmal vette le a lábáról. Az élő show-k alatt alakult meg a rajongótábora ami a Fan Club Family (FCF) nevet kapta. a versenyen végül 2. helyezett lett, miután a döntőben Vastag Csaba megelőzte.

Az énekes második önálló dala a Tonight is the night volt, ezt követte a harmadik, nagy sikerű sláger A zene kísér majd..., ami a Class FM-es debütálása óta előkelő helyen szerepel a játszási listákon. A dalhoz a klipet  az első önálló nagykoncertjén készítették el amit 2011.05.27-én rendeztek a budapesti Sport Max központban, a fellépésen 2500 rajongó tombolt.

Lájk lent, ha tetszett Nikolas Gnarls Barkley Crazy című dalának előadása.