Meglepetéssel indult az X-faktor

Újabb izgalmas forduló elé néz az X-Faktor idei 11-es gárdája. Jól olvastátok, nem nyomtam félre a billentyűket, hiszen ma este valóban 11 énekes áll színpadra, hogy megküzdjön a továbbjutásért. És ne feledjétek, ahogy múlt szombaton a szépfiú Gyurcsik Tibor, valaki ma este is búcsúzik a versenytől.

De hogy ki lesz az a valaki, még sokára fog kiderülni. Először mind a 11 énekesnek színpadra kell állnia, hogy választott dalával bizonyítson a Szerelmes Dalok estéjén. Aztán ismét lesz sztárvendég – kiléte legyen még titok -, és persze közös dalokat is énekelnek az X-Faktor versenyzői. Közben a nézők folyamatosan szavazhatnak, és a két legkevesebb szavazatot kapott előadónak párbajoznia kell. A döntést ezek után a mentoroknak kell meghozni, de ha nem tudnak dűlőre jutni egymással, akkor a nézői voksok alapján távozik valaki.

A műsor szakértői, a zsűritagok, akik egyben a versenyzők mentorai is – Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Geszti Péter és Malek Miklós – ezúttal is mindent megtettek, hogy versenyzőik a legjobb formájukat hozzák.

A műsor kezdete azonnal meglepetést hozott: az amerikai X-Factor harmadik szériájának győztese, Leona Lewis küldte üdvözletét a messzi távolból, és sok szerencsét kívánt a show még versenyben lévő énekeseinek.

A beszámoló ITT folytatódik.