Ez ám a meglepetés! Dalra fakad az X-faktorban a bűnügyi nyomozó



Érdekes szakmával rendelkező tehetségek adták be a jelentkezésüket az X-Faktor következő szériájába, hogy bebizonyítsák a nézőknek: nem csupán szakmájukban állják meg a helyüket, hanem énektudásukkal is képesek különlegeset nyújtani - írja a Bors.

Nem mindennapi foglalkozású egyéniségek jelentkeztek az RTL Klub tehetségkutatójába. Akad köztük adóellenőr, sorsolási közjegyző, szociális ügyintéző, minőség-ellenőrző, agrármérnök, szinkronszínész, protokoll ügyintéző és biomérnök is. A faművesként tevékenykedő Zsolt nevéhez még egy Guinessrekord is kötődik, hiszen tavaly 25 órán keresztül faragott, s azt tervezi, hogy ezt a rekordot hamarosan megdönti.

– Gyerekkorom óta ez a szakma érdekel, magamat fa és rímfaragónak írnám le. Rengeteg zenei fesztiválra elhívtak már, sőt még egy német együttes is megkeresett, hogy csatlakozzak hozzájuk– árulta el a 38 éves férfi, aki bízik benne, hogy az RTL Klub tehetségkutatójában nem farag rá.

A bűnügyi nyomozóként dolgozó Csaba 2009 óta van jelenlegi beosztásában – jelenleg éppen a Balaton partján teljesít szolgálatot.
– Tíz éve ismerkedtem meg a zenével. Egy barátom szólt, hogy tud egy alkalmi munkát, fűnyírásért cserébe használt gitár lenne a bér. Ezzel kezdődött el minden. Nem jártam tanárhoz, csak magamat képeztem. Az évek során eljutottam arra a szintre, hogy magamat kísérem gitáron, sőt még saját dalokat is írok – mondta Csaba a Borsnak.