X-faktor - 25 év felettiek közül ők kerültek az élő showba

Szombat este Gáspár Laci választotta ki a mentorházban azokat a versenyzőket, akiket tovább visz magával az X-Faktor élő showjába.

A 25 év felettiek kategóriájában így Balogh Eszter, Fejes Szandra és Ónodi János állhat majd fel jövő hét szombaton 20 órától az X-Faktor színpadára.

Szombat este Gáspár Laci mentorházában kezdődött a sorsfordító döntések sora: kik juthatnak be a 25 év felettiek kategóriájában a 2016-os X-Faktor élő showjába. Gáspár Lacinak Caramel segített meghozni a döntést, ami nem volt egyszerű feladat.


Sárosi Anita Anisszának a válogatón és a táborban is állva tapsoltak a mentorok, az élő showba jutás küszöbén azonban cserbenhagyta őt a hangja. Horváth Nikolett Colette utolsó esélyét látta az X-Faktorban arra, hogy énekesnő legyen, Brantner László pedig óriási szívvel énekelt, az élő showba azonban most nem sikerült bejutniuk.

Fejes Szandra profizmusa, Balogh Eszter küzdeni akarása és Ónodi János különleges hangszíne azonban egyértelműen meggyőzte Gáspár Lacit és Caramelt is, így a 25 év felettiek kategóriájában ők állhatnak majd színpadra jövő hét szombaton az X-Faktor első élő showjában.