Ma este indul az X-faktor 2016

Visszatér az X-Faktor! – Ma este 20:00-kor az RTL Klubon.

Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti – egy év kihagyás után megújult mentorcsapattal tér vissza szombaton azRTL Klub képernyőjére az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, az X-Faktor. A műsort – a tőle megszokott profi módon – ezúttal is Istenes Bence vezeti majd.


Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti – vadonatúj, és az X-Faktor történetének eddigi legfiatalabb mentorcsapatával tér vissza ősszel az RTL Klub képernyőjére az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora.

További újdonság, hogy 2016-ban minden eddiginél nagyobb, összesen 27 millió forintos nyereménnyel jutalmazzák majd az év legjobb hangját.

Az egy éven át havi 1 millió forintos készpénznyeremény mellett ugyanis a győztes további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat.

A műsor házigazdája ezúttal is Istenes Bence lesz, aki a tőle megszokott profizmussal kalauzolja majd el a nézőket hétről-hétre az X-Faktor világában.