Wolf Kati az idén is csatlakozott: "jó helyre kerül a segítség"

Széleskörű összefogás: sok kicsi sokra megy.

Wolf Kati idén már 5. éve csatlakozik az adománygyűjtéshez a kampány arcaként.

Az önkéntesként évek óta a Ökumenikus Segélyszervezet munkájában résztvevő népszerű énekesnő a sajtótájékoztatón elmondta: „Az évek során számos igazán rászoruló családhoz jutottam el az Iskolakezdés együtt! akció keretében, és mindig öröm volt látni a meghatott, vidám arcokat. Minden estben megtapasztaltam, hogy jó helyre kerül a segítség, legyen az iskolaszer, tornacsomag vagy éppen ünneplő ruha. Reméljük, hogy idén is sikerül megtölteni az 1000 iskolatáskát első becsengetésig, melyhez mindenki összefogását kérem!” – buzdított Wolf Kati.

Az összefogáshoz idén is a megszokott módokon lehet csatlakozni – ismertette a gyűjtés részleteit Gáncs Kristóf, a Segélyszervezet kommunikációs igazgatója. Már él a 1353-as adományvonal, melyre minden hívás vagy SMS 250 forint támogatást jelent.

Szintén elérhető már a Segélyszervezet innovatív online adományozási felülete itt, a honlapon oldalon, ahol néhány kattintással és egy bankkártyával tetszőleges összeget lehet adományozni. Idén is a gyűjtés stratégiai partnere a Magyar Posta, így a nagyobb postákon a csekkbefizetés mellett gyűjtőperselyekbe is várják az adományokat. A Posta a csomagok célba juttatása mellett kommunikációs partnerként is segíti, hogy a felhívás minél több emberhez eljusson.