A nagy nap - jön Danics Dóráék újdonsága

Két évvel ezelőtt, a Savaria Szimfonikus Zenekar Hollywood Classics koncertjén találkozott először Gáspár Eszter, Esto az X-Faktor nyertesével, Danics Dórával. -írja a friss.hu

Bár, mint később kiderül, a szimpátia nem az első másodpercben alakult ki, barátságuk azóta is egyre intenzívebb, közös nyaralásokról is értesülhettünk a közösségi oldalakon, de akár szombathelyi kávézókban is találkozhattunk velük. Most elhatározták, hogy egy közös duettel ismét együtt lépnek a közönség elé. A dalt ismét a Savaria Szimfonikus Zenekar kíséretében, a Bartók Teremben vették fel, mi meg jól kifaggattuk őket közben.

Megható előadások x-faktorosoktól


Mikor fogalmazódott meg bennetek a közös szám ötlete?

Danics Dóra: Tavaly volt egy mélypontom az életemben, lelki problémáim adódtak, és ezekben a hetekben sokat beszélgettünk Esztivel, aki szintén egy nehéz időszakon ment keresztül. Arra jutottunk mindketten, hogy csinálnunk kéne valami nagy dolgot, valami újat.

Esto: Így merült fel, hogy mi lenne, ha írnánk egy közös dalt és akár ismét szimfonikus zenekari kísérettel vennénk fel. Ez aztán azonnal megtetszett mindkettőnknek és nekiállítunk az előkészületeknek.

Danics Dóra: Az volt a legjobb az egészben, hogy azonnal, mintha áldott állapotban lennénk, minden összejött a projekttel kapcsolatban. A dal címe is „A nagy nap” lett, ami általánosan az esküvő napjára utal.

Esto: Szerettünk volna egy olyan romantikus, érzelmes, gyönyörű dalt, amit mindenki magáénak érezhet, még a férfiak is. A zenéjét Veres Gábornak, a hangszerelést pedig a szintén Hollywood Classics-on megismert Pejtsik Pannának köszönhetjük. Persze azért édesapja, Pejtsik Péter is sokat tett hozzá, hogy a hangzás tökéletes legyen.

Forrás és teljes interjú ITT