Tóth Andiék dalával nyerte meg a rangos versenyt

Megszületett a Dal Remixverseny végeredménye: a zsűri értékelése alapján a fődíjas Victor Strada mellett k0v1, Unravel, Vinisoundz és az AceLine duó készítették a legjobb dalos remixeket. Gratulálunk minden résztvevőnek!

Megható előadások x-faktorosoktól

A 24 éves Gruber Viktor végzettségét tekintve alkalmazott grafikus, de remixe és bemutatkozó levele alapján nem kifejezette az a rajzasztal mellett üldögélő típus. Jókedvű és energikus zenéjére nagy hatással volt Kaskade, a Swedish House Mafia és Avicii, manapság pedig – ahogy írja – a fenékrázós, vagány, kísérletezős house zenéket hallgatja a legszívesebben.

Szeret bulizni, táncolni, új embereket megismerni, gyakran járja a pesti éjszakát, számos remixe ellenére DJ-ként azonban egyelőre csak házibulikon próbálta ki magát. Nemzetközi szinten ugyanakkor szép számmal kapott már pozitív visszajelzéseket, így például Don Diablo holland producer/dj-től is. Egyértelmű célja tehát bekerülni az itthoni zenei vérkeringésbe, és DJ-ként is meghódítani a belvárost!

Berkes Olivér & Tóth Andi -Seven Seas című dalából készült remixe, amelyet a zsűri maximum pontszámmal szavazott a mezőny élére, ehhez feltétlenül jó alap.