A Stefánia Palotában lép fel Oláh Gergő csapata - jegyek itt

Az X-Faktor 2012-es szériájának győztese december 8-án bemutatkozó koncertet ad legújabb zenekarával, a Roma Soullal. A jegybevételből a nehéz sorsú gyerekeknek vesznek karácsonyi ajándékot.

Bőgő, mandolin, gitár, kanna, cajon, darbuka, beatbox, elektronikus effektek. Oláh Gergő mindig is sokszínű zenei stílusáról volt ismeretes, s ez legújabb formációjában, a Roma Soulban is megmutatkozik. Magyar és külföldi slágereket hallhat a közönség egyedi s különleges hangzásban – úgy, ahogy eddig talán még soha.

– Szerettem volna egy olyan oldalamat is megmutatni még jobban, amivel eddig nem biztos, hogy a hallgatóim találkoztak. Ehhez sikerült szerencsére megtalálnom a megfelelő zenésztársakat is, így biztosan egy felejthetetlen élménnyel lesznek gazdagabbak azok, akik ellátogatnak a Stefánia Palotába – árulta el az X-Faktor győztes.

– Jótékonysági koncertről lesz szó – a jegybevételből olyan gyerekek számára szeretnénk szebbé varázsolni a Karácsonyt, akiknek nincs kilátásuk arra, hogy ajándékhoz jussanak ilyenkor. Megérdemli mindenki, hogy boldogan teljen számára is ez az ünnep. Reméljük, sikerül mosolyt csalnunk majd az arcukra.

Aki tehát ellátogat december 8-án a Stefánia Palotába, az nem csak egy premier koncertélménnyel lesz gazdagabb, hanem sok hátrányos helyzetű család, gyermek Karácsonyát teszi boldogabbá.

Időpont: 2015. december 8. 19:00

Helyszín: Stefánia Palota – Színházterem (XIV.kerület, Stefánia út 34-36.)