Ingyenes előadás Oláh Gergővel a Debreceni Virágkarneválon


2015. augusztus 19-én a Debreceni Virágkarnevál jön a Gipsy Musical.

Musical kiadványok, cd-k itt

20:00 Kossuth tér

SOMNAKAJ - GIPSY MUSICAL

Zajos sikert aratott az első gipsy musical kaposvári és pécsi előadása, ahol a közönség állva tapsolt a művészeknek! A darab egy roma lány, Somnakaj történetét meséli el, aki elindul szerencsét próbálni, felvételizni egy városi főiskolára. Bár terve ellentétes reakciókat vált ki a falu lakóiból, végül mégis példát mutat arra, hogy a gyökerek vállalása mellett is megvalósítható a tanulás általi kitörés.

Az előadás egyéni sorsokon keresztül mutat rá a személyes felelősségre, sorsunk irányíthatóságára, az előítéletek és ítélkezés veszélyeire. A főbb szerepekben Falusi Mariannt, Oláh Gergőt, Papadimitriu Athinát, Szakács Hajnalkát és Szakcsi Lakatos Bélát láthatják az érdeklődők.

A tavalyi, MÜPÁ-ban tartott ősbemutatóhoz képest a darab új megközelítésben látható, és a turné során 9 megyeszékhelyen élvezheti a közönség a produkciót, amely egyszerre koncert és színház, tánc és irodalom, hagyományőrzés és modern formák találkozása, egy igazi, vérpezsdítő cross over.

Író: Müller Péter
Rendező: Hegyi Árpád Jutocsa
Szereplők: Szakács Hajnalka, ifj.Kovács Antal, Oláh Gergő, Falusi Mariann, Papadimitriu Athina, Balogh Lajos, Szakcsi Lakatos Béla, Kathy Horváth Lajos, Szilvási István

Ingyenes program.