Csobot Adél: „Örülnék, ha ezt a képességet átadhatnám másoknak is”

A Csodanő oldalán küzdene az igazságért és a gyengék védelmezéséért Csobot Adél, aki ha tehetné, mindenkit boldoggá tenne a Földön. Random Marci és Cserpes Laura ezzel szemben inkább Superman segítői lennének, és minden veszéllyel szembenéznének, ahogy Veszélyes Henry és a Thunderman család tagjai teszik hétről hétre a Nickelodeonon.

Kiadványok, akciók, érdekességek.

Veszélyes Henry átlagos iskolásból lesz a Hőskapitány elsőszámú segítője, így nem csak az ellenségekkel kell megküzdenie, de a hétköznapi élet és a szuperhős lét között is kell lavíroznia. Akárcsak a Thunderman család tagjainak, akik mindannyian szupererővel rendelkeznek. Különleges képesség viszont nem jut akárkinek, sokan csak álmodozhatnak arról, hogyan tennék jobbá a világot. Csobot Adélnak határozott elképzelései vannak az áhított képességről: ha tehetné, minden szomorú embert boldoggá tenne a Földön.

„Manapság annyira pesszimisták az emberek, nagyon ritka, hogy valaki annyira pozitívan és jókedvűen látja a világot, mint én. Örülnék, ha ezt a képességet átadhatnám másoknak is, és megtaníthatnám nekik, hogyan örüljenek a legapróbb dolgoknak is” - árulta el a mindig mosolygó énekesnő, aki szupererejét az Igazság Ligájának harcos amazonja mellett kamatoztatná.

„Azért nagyon szimpatikus nekem a Csodanő, mert egyrészt nő, és a szuperhősök között ez nagyon ritka, másrészt nagyon nagy az igazságérzete, ahogy az enyém is. Ő egy kőkemény harcos, és szerintem remek párost alkothatnánk, mert megvédene, ha bajba sodornám magam a szeleburdiságommal, én pedig jobb kedvre deríteném, ha elszomorodna attól, mennyi rossz dolog van a világban” – tette hozzá.