Király L. Norbert közönségtalálkozót tart

Jön a Király L. Norbert közönségtalálkozó!

Király L. Norbert hangját és tehetségét sokan az X-Faktor első szériájában ismerték meg, ahol Keresztes Ildikó mentoráltjaként hamar a legjobb három között találta magát. Az előadó az eltelt évek során nem akármilyen stílusváltáson esett át.

Az emberek alapvetően mindig félnek az újtól, ám amint találkoznak Norbi friss, roppant szórakoztató produkcióival, rájönnek, hogy az a bizonyos tűz, amely miatt megszerették a tehetségkutató során, nem tűnt el nyomtalanul. Sőt!

Norbi számára a 2015-ös év roppant termékeny, legutóbb például a Feeling Music formációval jelentette meg angol nyelvű Pussy and the bass című számát, hamarosan pedig egy újabb magyar dallal rukkol elő. Éppen ezért fontosnak tartja, hogy tavasszal egy közönségtalálkozó keretein belül találkozhasson azon emberekkel, akik támogatják őt zenei karrierje során, vagyis a rajongókkal.

„Nagyon régen volt közönségtalálkozóm! Azt szeretnénk, ha minél többen eljönnétek és egy igazán jó, hangulatos délutánt tudnánk Veletek együtt tölteni! Én egészen biztosan mindent megteszek majd ennek érdekében.” – árulta el az énekes.

Az eseményre május 23-án, 16:00 órás kezdettel kerül sor a Fat Mo’s Music Pubban (1056. Nyáry Pál utca 11).

A találkozón Norbi felel rajongói kérdéseire (melyeket a közösségi oldalán lévő esemény alatt vár), kötetlenül beszélget, fotózkodik, valamint autogramot is oszt. No, és persze a zene sem marad el!

Kiadványok, akciók, érdekességek.