Az X-Faktor győzteseinek rangsora: A legjobbak legjobbjainak legjobbika

Az első X-Faktor válogatók 2010-ben kerültek adásba, lassan öt teljes évvel ezelőtt. Azóta már öt évadot megélt a tehetségkutató show, öt győztes is született. A Középsuli pedig rangsorolta Nektek ezeket a győzteseket, így most bejelentjük, hogy szerintünk kiben van meg a szuperx - írja a kozepsuli.hu

5. Kocsis Tibor

A második évad győztese a Középsuli listájában az ötödik helyezést kapja. Habár Tibornak remek hangja van, és a műsorban is kiderült, hogy hatalmas szíve, és rengetegen rajonganak érte, de tény az is, hogy nem a tinik körében közkedvelt énekes Tibor.

4. Oláh Gergő

Hatalmas hang, hatalmas forma. A harmadik széria győztese bizony rendkívüli hangi adottságokkal rendelkezik. Listánkban a negyedik helyet foglalja el a 26 éves énekes.

3. Danics Dóra

A magyarországi X-Faktor történetének első női győztese listánk harmadik helyére került. Az énekesnő éppen a napokban jelentette be, hogy elbúcsúzik a popszakmától, és inkább alternatív zenei területekre lép.

2. Vastag Csaba

A még X-Faktor előtti időszakból a Popdaráló című szomszédos csatornán adott műsorból is ismert énekes az első széria győztese. Sikert sikerre halmoz még most, öt év után is. Nemrég még a Barátok közt szereplőgárdája is befogadta az énekest néhány napra. Nem is kérdés, hogy ő kerül a második helyre a legjobbak legjobbjainak legjobbik listánkon.

1. Tóth Andi

Jött, látott, győzött. Nemcsak az ötödik szériában, de a mi listánkon is. A közönség kedvence lett egy pillanat alatt a most 16 éves tinédzser rockhercegnő, akinek már el is készült az első videóklipje a győztes dalához, ami nem igazán rockos, de Andi úgy szereti dalát, a Legyek ént, amilyen. A klipet egy olyan speciális kamerával forgatták le, amiből mindösszesen egy darab van az egész országban.

Klikk a teljes cikkért.

Kiadványok, akciók, érdekességek.