Az X-faktor győztese Békécsabán

E hét végén, vagyis április 10-11-én ismét megrendezik a megyeszékhelyi Csaba Centerben a tavaszi divatnapokat és az akciók éjszakáit.Bár ahogy Hrabovszki György, a bevásárlóközpont igazgatója a szerdai sajtótájékoztatón fogalmazott, a zárva és nyitva tartási törvény miatt célszerűbb az akciók estéit használni. Ehhez a jogszabályhoz alkalmazkodva a Glamour-napok is előrejöttek, már csütörtöki kezdéssel.

A
mi viszont nem változott: a tavaszi divatnapokon és az akciók éjszakáin az üzletek kínálatain, kedvezményein túl harmincnál több divatbemutatót tartanak a Center színpadán. A legújabb színek, fazonok, anyagok jönnek elő, és a rendezvény háziasszonya, Horváth Éva korábbi szépségkirálynő sem rejti véka alá ruhabeli vonzódásait, kedvenceit.

Sztárvendégekben mellette is bővelkedik a rendezvény, a tavaszi divatnapokon fellép Nótár Mary, Csepregi Éva, a Dirty Slippers, L. L. Junior és Tóth Andi, az X-Faktor legutóbbi szériájának a győztese, valamint ugyancsak az X-Faktorból ismert fiatal csapat, a Spoon is.

Április 11-én, szombaton délelőtt 10.00 órától változatos színpadi programokkal várnak mindenkit a stílus-és szépségtippek mellett. Szilágyi Attila gitárműsora, az Acid Jazz Dance Company táncbemutatója, a Békés Megyei Kano Judo Sportegyesület bemutatója, Kölcsey Szabolcs és Varga Ádám gitárduója, a Jam Beam Trió Együttes műsora, a New Feeling Dance School, a Dolce Dance Tánciskola valamint a Center Fitness kangoo, zumba és walkenergie bemutatója várja a vásárolni betérőket.

Hrabovszki György külön kiemelte Csepregi Éva fellépését, nemcsak a vonzereje és előadóművészete miatt, hanem azért is, mert a fellépői díját – remélhetőleg – a szokásaihoz hűen a Centerben költi el.

Kiadványok, akciók, érdekességek.