X-faktorosok is fellépnek Szintia jótékonysági gáláján

Egy őssejt-beültetési műtéthez gyűjtenek a 9 éves Szintiának hétvégén egy jótékonysági koncerten. Menjetek el, és segítsetek egy vagy akár több jegy vásárlásával!
Szikszai Szintia születése után kétszer is bölcsőhalált szenvedett, ami miatt agysejtjeinek háromnegyede károsodott, ezért sem beszélni, sem járni nem tud, ráadásul súlyos epilepsziában szenved. Egy Bécsben elvégzendő őssejt-beültetési műtét eredményeképpen azonban szépen fejlődhetne Szintia mozgáskoordinációja, emellett immunrendszere és izmai is megerősödnének.

A műtét esélyt adhatna számára a beszéd és a járás elsajátításához, és garantáltan megszűnhetne az epilepsziája is. A műtét teljes költsége mintegy 4 millió forint, az ebből hiányzó közel 1 millió forintot szeretnék előteremteni a jótékonysági est bevételéből.

A rendezvényen beszédet mond Prof. Dr. Bagdy Emőke pszichológus, majd a fellépnek a Fölszállott a páva, a Rising Star és az X-Faktor tehetségkutatókból ismert népzenei és könnyűzenei előadói, Herczku Ágnes és a Budapesti Operettszínház színésze, Veréb Tamás, a Thália Színitanoda és az Árpád-házi Szent Margit templom ifjúsági énekkara.

A február 15-én, vasárnap 16 órakor kezdődő, 2 órás koncert helyszíne az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ (1131 Budapest, József Attila tér 4.). Támogatói jegyeket azaszereteterejevel2015@gmail.com e-mail címen igényelhetnek, vagy a rendezvény előtt, a helyszínen vásárolhatnak az érdeklődők. További információk az estről ahttp://szintikevelazelet.blogspot.hu/ oldalon érhetők el.

Forrás: nlcafe.hu

Kiadványok, akciók, érdekességek.