Az X-faktor kedvencei Debrecenben lépnek fel

Családi programok, esti koncertek és téli finomságok az első Korcsolya Karneválon február 12-15. között a Nagyerdőn.

Végre egy koris rendezvény, amilyen még nem volt Debrecenben: a stadion jégpályájának átadását követően benépesült a Nagyerdő a korcsolyázás szerelmeseivel, akik ezen a héten egy négynapos téli fiesztán szórakozhatnak.

Persze, akik nem tudnak korcsolyázni, azok is ugyanúgy kikapcsolódhatnak a koncerteken, a jégre tervezett műkorcsolya és jégkorong bemutatókon, nem kötelező lábbelit cserélni. A buli már csütörtökön elkezdődik, az egyetemisták tömegét vonzó Campus party fellépőinek két népszerű művésze, Nagy Feró, majd Metzker Viki lépnek fel, megteremtve a kiváló hangulatot a Korcsolya Karnevál nyitóbulijához.

Az X-Faktor közönségkedvencei már péntek este elfoglalják a színpadot, jön a By The Way, szombaton a 2014-es X-Faktor győztese, Tóth Andi énekel, vasárnap délelőtt pedig Benji lesz a vendége a családi délelőttnek. De játszik az Irigy Hónaljmirigy, az Animal Cannibals, sőt, szombaton délelőtt Szandival érkezik a retró Valentin-napra.

A programokhoz jár a forralt bor, a puncs és a sült gesztenye, de az erősebb „melegítőre” vágyók a pálinkaházban is megpihenhetnek. Az italok mellé pedig friss sült kolbász és hurka is várja a disznótoros házban az éhes karneválozókat.

HBN-SZL