X-Faktor: Jakab-Péter Izabella nem a baki miatt párbajozott

A versenyző első dalánál nem nyílt ki a ledfal, ezért nem tudta teljes hosszában előadni. Végül párbajoznia is kellett, de nem keni a dolgot a technika ördögére.

Az X-Faktor szombati első élő adásából a Pálinka Republic búcsúzott. Az együttes Jakab-Péter Izabellával párbajozott, a négyfalui lányt csak egy hajszál választotta el a kieséstől.

Ezt is ajánljuk: 52 remek kép az X-faktor 2014 első élő showjából

"Azonnal szembesülhettem vele, hogy ez tényleg egy verseny, ahol kiesnek emberek. Bánom, hogy az első produkció nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. A párbajdalnál viszont legalább odatehettem magam, és megmutathattam hogy mire vagyok képes" - mondta a Hír24-nek Bella, akinek első produkcióját egy vártalan technikai baki tette izgalmasabbá.

"Vártam, közben ment az alap a fülembe. Rá kellett volna már énekelnem, de nem tudtam belépni a színpadra, mert nem nyílt ki a ledfal. Végül elmentem mögötte, és egy kicsit kalandosan kerültem színpadra. A párbajozásban közrejátszhatott, hogy az első verzét nem tudtam elénekelni, de azért nem kenném a technikai hibára a dolgot. Élő adásban voltunk, fel kell találnunk magunkat akármilyen helyzetben is" - árulta el Izabella.

Klikk a teljes cikkért.

Kiadványok, akciók, érdekességek.