X-Faktor 2014: A döntőbe jutott csapatok mezőnye - videók

Ma este összeállt az X-Faktor idei évadának döntős csapata. Szombaton a 25 év felettiek és a lányok küzdöttek meg az élő showba jutásért, vasárnap a csapatok és a fiúk birkóztak meg a feladattal. Mentoraik, Tóth Gabi és Alföldi Róbert – ahogy korábban Little G és Szikora Róbert is – kaptak segítséget a döntés meghozatalához.

Elsőként Tóth Gabihoz érkeztek a csapatok a Mentorházba, hogy tudásuk, tapasztalatuk és öszöneik legjavíát nyújtsák. Gabi segédmentora ezúttal a Belmondo frontembere, Czutor Zoli volt, aki azt mondta a versenyzőknek: a játékosságra kíváncsi, "nem fogja meggyőzni a manír".

A csapatok közül először a "multikulti" Pálinka Republic bizonyíthatott. Zeneileg ismét helyén voltak a srácok, az ének viszont kivételesen nem tette olyan kerekké a produkciót, ahogy a korábbiakban megszokhattuk tőlük. A visszaesés Gabit is meglepte, de mint mondta, neki bejön ez a szívből jövő "trehányság". Segédje szerint "eddig ők voltak a legjobbak".

A folytatásban a Rosewood következett. A duó szerelme megérintette a mentoruk szívét, de amikor nem szerelmes dalt énekeltek, nem érezte ugyanazt az erőt az előadásukban. Ezért tőlük most sokkal többet várt. Meg is kapta, hiszen a fiatalok cselesen Ed Sheeran Give MeLove című dalával készültek. Az énekesnőt ismét megérintette a tisztaságuk, és Czutor Zoli ia azt mondta: ilyet szeretne látni.

"Civil"

A Phoenix Rt. az utolsó komoly megmérettetésre beugró dobossal érkezett, miután zenésztársuk lebetegedett. Ennek ellenére korrekt produkciót raktak a mentorok elé, a Runaway Train hatásosan szólt ebben a felállásban is. Zolit azonban nem fogta meg, ez azonban leginkább az énekesen múlt. Gabi viszont védelmébe vette a csapatot, szerinte az új felállás miatt volt ez most gyengébb.

Klikk a teljes cikkért

Kiadványok, akciók, érdekességek.