X-faktor 2014 válogató: a Kottán kívüliek továbbléptek - videó

Szeptember 6-án este fél 8-kor elindult az X-Faktor 2014-es évada.

Bővebb anyagunk ITT az első válogatóról.

Az RTL Klub mentorasztalánál idén Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora Róbert mellett, az Amerikából a műsor idejére hazatérő Little G Weevil blueszenész foglal helyet.

Kiadványok, akciók, érdekességek.

Bár az eredetiség, vagy az utánozhatatlanság sok másik előadóról is elmondható volt a Válogatás folyamán, de sajnos nem mindenkiről pozitív értelemben. Veszelka Tamás, Boros Eleonóra, Erdei Kristóf, Erdélyi Csilla, Pörneki Anikó, a Mulatós fiúk, Lakatos Bence, valamint Tóth Ádám sem tudták meggyőzni a mentorokat arról, hogy helyük lenne a Táborban.

Nem úgy a Rosewood, akik nem csak zeneileg győzték meg a négy mentort, de Kamilla és Roland szerelme, és a köztük lévő összhang annyira érezhető, már-már kézzel fogható volt a produkciójuk közben, hogy még Alföldi Róbertnek is leesett az álla, Tóth Gabi pedig nem győzte törölgetni a könnyeit. A Rosewood ezek után természetesen négy igennel jutott tovább a Táborba.

Többek között az ő riválisaik lesznek majd a Kottán kívüliek, akiknek az énekesét fiatal kora ellenére már most rocksztárnak kiáltották ki az X-Faktor mentorai, valamint Kovács Veronika, Hevesi Tibor, Bartus A. Barbara, Beke Éva, Vass Lajos Márk, és Óvári Dániel is, akik szintén továbbjutottak a következő körbe.

Nézd meg a Kottán kívüliek előadását.