Szabó Ádám befejezte az X-faktort

A nézők szerették, és továbbra is kellő számú szavazattal támogatták, így bekerült a legjobb négy közé: a ByTheWay, Danics Dóra és Krasznai Tünde, tehát Szabó Ádám és Csordás Ákos párbajoztak.

Tóth Gabi könnyeivel küszködve konferálta fel először Szabó Ádámot, majd Csordás Ákost. Ádám Gary Moore Still Got The Blues című dalával küzdött a TOP4-be jutásért, míg Ákos párbajdala Katona Klári dala, a Titkos szobák szerelme volt.

Nézd vissza a párbaj előadásokat.


A Párbajdalok után a rövid indoklás következett. Gabi nem tudta, melyik kezébe harapjon. Visszaemlékezett a hosszú időre, amit bejártak együtt. Nem gondolta, hogy ez ilyen kemény lesz, próbált erős maradni.

Tudja, hogy nagy karriert fog mindkét fiú befutni, nem tudott külön-külön beszélni róluk. A döntését az alapján hozta meg, hogy ki van biztosabb helyen. Ádám helye szerinte biztosabb, Ákosnak még szüksége van rá, ezért Ádámot küldte haza. Geszti kicsit mérges, mert a párbajdalok annyira erősek voltak, amilyet még soha nem hallott tőlük, és sajnálja, hogy ez a pillanat csak most jött el. Érzelmi döntést hozott, azt figyelte, ki volt nagyobb hatással rá. Ádámot küldte haza végül, harmadszorra már nem engedhette tovább. Szikora azt gondolta, a két srác biztosan ott lesz a döntőben. Megharapta a szája szélét, és Ákost küldte haza végül.

Alföldi elmondta, ilyenkor szokott üvölteni a színészeivel. Mert dühíti a butaság, az, hogy valami az utolsó pillanatban derüljön ki róluk. Mindkettő nagyszerű volt, megrázta és meghatotta, hogy végre két felnőtt férfit látott. Szerinte egymástól voltak ilyen jók, mert tisztelik egymást. Nem tudott a mai teljesítmény alapján dönteni, ezért sorra vette az elmúlt heteket, kénytelen volt matekozni, végül Ádámot küldte haza.

Nézd meg ITT a döntés drámai pillanatát.