X-faktor 2013: Krasznai Tünde továbbjutott, a Fat Phoenix befejezte

A szavazók úgy döntöttek, hogy még látni szeretnék az X-Faktor színpadán, így legközelebb is énekelhet: Péterffy Lili, Csordás Ákos, a ByTheWay, Danics Dóra és Szabó Ádám. Krasznai Tünde és a Fat Phoenix párbajoznak.

„Már történelmet írtak a srácok, hisz hatodik hete vannak itt. Mindig magukra szabják a dalokat” – így konferálta fel Szikora a Fat Phoenixet. Sam Browntól a Stop című dalt adták elő.

Megharcolt, hogy bekerülhessen, mindig magára tudja hívni a figyelmet, és minden dalt magáévá tud tenni. Krasznai Tündében nulla műanyag van - így konferálta fel mentora a Párbaj előtt mentoráltját. Radics Gigi Úgy fáj című dalát énekelte.

Szikora Róbert nehezen tudta rövidre fogni: a srácok annyira formabontóak, és annyira bennük van az X-Faktor, hogy már a kezdetekkor tudta, viszi magával őket. A versenybe betörtek, és mindig a szabad zenélést képviselték.

Tündén látja a hatalmas fejlődést, kislányból nő lett, szédítő a magasság, amit elért, azt nem szeretné, hogy nélküle menjen a verseny, de mégis őt küldte haza. Geszti Péter megköszönte Robi szavait. Számára a Fat Phoenix egy Robin Hood csapat volt, nagyon szórakoztatta őt. Geszti megtanulta a nevüket, mert biztos benne, hogy fognak még találkozni.

Produkcióikban mindig volt fűszer és ezt szerette. Tünde számára olyan ember, akinek, mint dalszerző, azt gondolja, érdemes dalokat írni. Geszti a Fat Phoenixet küldte haza. Gabi csípte a srácokat, nyitott a stílusukra, de egy-két adás alatt haragudott rájuk, mert elkezdték félvállról venni. A párbajdaluk viszont nagyon tetszett neki, így kell koncertezni is. Gabinak Tündi az egyik nagy kedvence, a Fat Phoenixet küldte haza.

Alföldi szerint soha nem voltak ilyen jók a fiúk, mint ma este. Mély hódolattal viseltetik a versenyzők iránt, nagyon hatott rá mindkét produkció. Alföldi számára a jelenlét a legfontosabb, Tünde nagyon ott volt, és meghatotta, hogy érezte, hogy fél. Azt gondolja, minden pillanatban embernek kell maradni, és ez Tündének sikerül. A színpadi létben a legfontosabb, hogy legyen tétje. Alföldi is döntött, így a Fat Phoenixnek kellett hazamennie.

Neked hiányozni fog az X-faktorból kiesett Fat Phoenix? VOKS ITT!