Beatrice az X-Faktor győztese

Nagy Feró és a Beatrice is fellép a Bors Gasztroszínpadán a SzeptEmber Feszten. A Nemzet Csótányával, aki elárulta, hogy az X-Faktornak köszönhetően több pénzt tud zsebre vágni a zenekarával.

Az X-Faktoros szereplése mennyire befolyásolta a Beatrice népszerűségét?
– Bár idén drágábbak lettünk, szerencsére azt mondhatom, hogy nem lett kevesebb bulink, mint tavaly volt. Az most induló X-Faktor miatt pedig olyan időpontokban vállaljuk a fellépéseket, hogy ne keresztezzük a szombat esti forgatásokat. Úgy gondolom a műsorban szerzett népszerűségem által sokkal több emberhez eljutunk, mint korábban.

A nyár elején megjelent lemez a várt sikert hozta?
– Hivatalos adataink még nincsenek, hogy mennyire fogyott jól a lemez, de úgy tűnik nem lehet okunk panaszra, mert a koncertjeinken az új dalokat is velünk énekli a közönség, de majd a jogdíjosztásnál kiderül minden. A legnagyobb örömünkre sikerült elkapni egy olyan korosztályt, amely talán nem is ismeri a zenekarunk szellemiségét, szimplán csak szórakozni jön. Mi nem akartunk nosztalgiazenekar maradni, tovább léptünk, megújultunk. Bár szeretem a Nyolc óra munka című dalunkat, az új slágereinket ugyanannyira csípem. Ma pedig már nemcsak dalokat hallgatni jön a közönség, hanem szórakozni, ezért, a számok között a gondolataimnak is helyet adok, közben pedig kitalálom mi legyen a következő dal, ami mindig a hangulatomtól függ, sosincs előre megtervezett dalsorrend.

– A zenekar vérfrissítése óta gyermekei is részesei a Beatrice legendának...
– Az egyik fiam a dobosunk, a másik pedig a zenekarunk ügyes-bajos dolgait intézi, nagyon imádom őket, és büszke vagyok rájuk.

Forrás: Bors