Barna Gergely: "A hozzászólásokat megpróbálom szelektálni"

Hatalmasat fordult a világ Barna Gergellyel, miután szombat este az egész ország megismerte szerény külsőségek mögé rejtett átütő tehetségét az X -Faktorban. A 18 éves, Barton élő fiú csak kapkodja a fejét, és igyekszik minden neki érkező rajongólevélre válaszolni.

A fiatal tehetséget megviselik ugyan a produkciója után óhatatlanul is megjelenő név nélküli negatív kommentezők, de az idők során megtanulta, hogy ezeket el kell engednie a füle mellett. - A hozzászólásokat megpróbálom szelektálni, a biztatásokra, tanácsokra, kedves szavakra mindig odafigyelek - ezek adják az erőt -, míg a negatív, bántó és élcelődő megjegyzést pedig elengedem a fülem mellett, figyelmen kívül hagyom. A szombat esti adás óta bátran állítom, hogy az életem 180 fokos fordulatot vett.

- Tudtam, hogy ha sikerem lesz az X -Faktorban, az gyökeresen megváltoztatja majd az életemet, de arra egy kicsit sem számítottam, hogy már az első adásnál sikerem lesz, és rengeteg embernek belopom magam a szívébe - nyilatkozta lapunknak az X-Faktor egyik nagy reménységének számító Gergely.

Olvasd el, hogy a Zene.hu-n mit írtak Gergely első előadásáról.

- Új Ász alapján -